Meedoen

Word jij onze nieuwe acteur/actrice?

Voor het volgende seizoen heeft Toneelgroep Louis Bouwmeester ruimte voor enkele nieuwe leden! Ben jij tussen de 18 en 40 jaar? En heb je altijd al toneel willen spelen? Stuur dan een e-mail naar info@louisbouwmeester.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Niet toneelspelen maar wel onderdeel zijn van Louis Bouwmeester?

Bij Toneelgroep Louis Bouwmeester zijn wij ook altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om achter de schermen mee te helpen. Heb jij een passie voor techniek, vind je het geweldig om kledingstukken voor toneelstukken te maken en heb jij een ander talent die je in wil zetten bij ons? Stuur ons en email en we bekijken samen de mogelijkheden!

Wie zijn wij?

Wij zijn Toneelgroep Louis Bouwmeester uit Noordwijk. Toneelgroep Louis Bouwmeester is opgericht in 1945 en brengt sindsdien ieder jaar minimaal één stuk op de planken. De meeste voorstellingen worden gespeeld in theater “De Muze” te Noordwijk. Maar we proberen ook zo nu en dan ons podium te verleggen naar bijzondere locaties, zoals in het verleden op het buitenterrein van het Bollenbad, de Berghstichting en in een bollenschuur.

De leeftijd van onze spelers is vanaf twintig tot in de zestig jaar oud. Bij de repertoirekeuze houden we er dan ook rekening mee dat we steeds weer een nieuwe uitdaging aan willen gaan. Dat we daarbij niet altijd voor de makkelijkste stukken vallen, spreekt voor zich. Ondanks het feit dat we allemaal amateurs zijn, willen we kwalitatief goed theater bieden en de lat steeds een stukje hoger leggen! Al sinds 1988 is de vaste regisseur Niek Molkenboer en, zeker rond de uitvoeringen, kan Louis Bouwmeester rekenen op vrijwilligers die achter de schermen veel hand- en spandiensten verlenen. Spelers, regisseur en vrijwilligers streven er iedere voorstelling naar door gezamenlijke inspanningen, weer wat moois op de planken te brengen.

Onze vaste repetitieavond is woensdagavond vanaf 20.00 uur tot ongeveer 22.30 uur. Wij repeteren in theater “De Muze” te Noordwijk. Naarmate de voorstellingsdata naderen, repeteren we twee avonden in de week. Naast de vaste woensdagavond wordt de tweede avond in overleg bepaald.