Nog niet over nagedacht

Nog niet over nagedacht
De voorstelling ‘Nog niet over nagedacht – De Kale Zangeres en anderen’ was op 9, 10 & 11 januari 2015 te zien in Theater De Muze Noordwijk.


Nog niet over nagedacht” is een spannende zwerftocht door de voor velen onbekende gewelven van theater “De Muze”. U maakt op een speelse manier kennis met de backstage van dit cultuurhuis onder begeleiding van toneelgroep Louis Bouwmeester. U ontmoet “De Zakenman” en via “Geen Gok” krijgt u een verrassend beeld van “Toen ik er allang niet meer was” en het logische gevolg met “Afgelopen” met daarna de luchtige ervaring met “Mussen en Zwanen”. Als slotstuk nemen wij u mee naar een Britse party waarvan de echtparen worstelen met de vraag: “De Kale Zangeres” en hoe gaat het daar eigenlijk mee? Een po√ętische en theatrale ontmoeting met De Muze maar vooral met onze theatergroep.

Spel:
Annelies Duym, Arie de Vetten, Christiaan van Arkel, Fred Willemsen, Gerda Altorf, Greetje van de Noort, Jan Kerver, Janet Verkerk, Marjan Duindam, Pieter den Hollander, Wytske Hoos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *