Close

Nog niet over nagedacht

De voorstelling ‘Nog niet over nagedacht – De Kale Zangeres en anderen’ was op 9, 10 & 11 januari 2015 te zien in Theater De Muze Noordwijk.
Nog niet over nagedacht” is een spannende zwerftocht door de voor velen onbekende gewelven van theater “De Muze”. U maakt op een speelse manier kennis met de backstage van dit cultuurhuis onder begeleiding van toneelgroep Louis Bouwmeester. U ontmoet “De Zakenman” en via “Geen Gok” krijgt u een verrassend beeld van “Toen ik er allang niet meer was” en het logische gevolg met “Afgelopen” met daarna de luchtige ervaring met “Mussen en Zwanen”. Als slotstuk nemen wij u mee naar een Britse party waarvan de echtparen worstelen met de vraag: “De Kale Zangeres” en hoe gaat het daar eigenlijk mee? Een po√ętische en theatrale ontmoeting met De Muze maar vooral met onze theatergroep.
Spel:
Annelies Duym, Arie de Vetten, Christiaan van Arkel, Fred Willemsen, Gerda Altorf, Greetje van de Noort, Jan Kerver, Janet Verkerk, Marjan Duindam, Pieter den Hollander, Wytske Hoos.