Close

Introductiecursussen toneel

Vier samen met ons het 75 jarig jubileum van Louis Bouwmeester!

Schrijf je nu in!

⚠️ UPDATE ⚠️

Door de recente ontwikkelingen rond het corona virus en de beslissing van theater de Muze in Noordwijk om het gebouw t/m 31 maart volledig te sluiten, moeten we helaas mededelen dat de toneelcursussen voorlopig worden uitgesteld. Zodra er een veilige situatie voor iedereen gegarandeerd kan worden en het theater weer geopend is, worden er nieuwe data gepland. De mensen die zich al hadden ingeschreven zijn op de hoogte gesteld.
Bedankt voor jullie begrip. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Speel mee met Louis Bouwmeester

Toneelgroep Louis Bouwmeester bestaat aankomend theaterseizoen 75 jaar en dat vieren we graag samen met jou! Naast onze jubileumvoorstelling volgend jaar willen we iedereen de kans geven om samen met ons te spelen. Daarom organiseert Louis Bouwmeester enkele introductiecursussen gratis toegankelijk voor iedereen.

25 maart 2020 | 20:00 - 22:30

Leren toneelspelen vanuit ontspanning, concentratie en vertrouwen.

1 april 2020 | 20:00 - 22:30

Improviseren. Hoe doe je dat en wat heb je daar voor nodig?

woensdag 8 april | 20:00-22:30

Een rol spelen. Hoe doe je dat? Hoe bouw je jouw rol op.

Of je nu wel of geen theaterervaring hebt, iedereen is welkom. Ook maakt het niet uit als je al bij een andere vereniging speelt. Het gaat vooral om het gezellig samen spelen. De cursussen vinden plaats in Theater de Muze in Noordwijk. Schrijf je nu in via onderstaand formulier

Schrijf je hier in