Close
Contact
Heeft u een vraag en/of opmerking voor Louis Bouwmeester, wij staan klaar om u te woord te staan. Graag horen wij van u of u informatie wenst over het meespelen bij Louis Bouwmeester, voorstellingen, onze website of over iets anders. U kunt zich ook aanmelden voor de LB Nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief willen wij meer van onszelf als toneelgroep laten zien. Naast de belangrijkste basis-informatie op onze website , zijn in de nieuwsbrief voornamelijk actuele zaken terug te vinden die ons bezig houden tijdens het repetitieproces tot en met de daadwerkelijke voorstelllingen. Wij geven zo spoedig mogelijk een reactie wanneer u gebruik maakt van e-mailadres: info@louisbouwmeester.com
Correspondentieadres
Duinzicht 21 2201 LH Noordwijk Telefoonnummer: Gerda van Duijvenvoorde 06 303 916 87

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat er gebeurd rondom Toneelgroep Louis Bouwmeester.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Links

De Muze Noordwijk
De Muze Noordwijk is een locatie voor congressen, symposiums, bedrijfspresentaties, voorlichtingsbijeenkomsten, bedrijfstrainingen, theaterpresentaties, personeelsfeesten, recepties of voor gewoon een gezellige happening.
De Muze
ZEEPaanZEE
Martine Zeeman brengt muziektheaterprodukties op locatie uit zoals theaterdiners en theaterspektakels op bijvoorbeeld het strand, in de duinen of op zee.
ZEEPaanZEE
Kleijnkoor Noordwijk
Het Kleijnkoor is een groep van 20 ambitieuze zangeressen uit Noordwijk en omgeving in de leeftijd van 13 tot 20 jaar. Deze enthousiaste groep meiden staat onder muzikale leiding van Herma van Piekeren.
Kleijnkoor

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat er gebeurd rondom Toneelgroep Louis Bouwmeester.